Feminicidi a Sants

Fa escassos minuts hem tingut la confirmació del que ha estat una mala noticia al grup de missatgeria de l’espai feminista del barri de Sants. Un nou feminicidi, aquest cop a Sants.

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per l’assassinat de la seva dona a Badal.  Els fets s’han produït aquest dilluns poc després d’un quart de dues del migdia quan els Mossos han rebut l’avís d’una persona que informava que els seus pares estaven ferits a dins de casa seva. En arribar al lloc, els agents han pogut constatar que la dona, de 78 anys i nacionalitat espanyola, havia mort a causa de les ferides provocades per una arma blanca i el SEM no ha pogut fer res per salvar-li la vida. L’home, de 82 anys i nacionalitat espanyola, estava ferit en estat greu, també per arma blanca, al terra del domicili i els serveis mèdics l’han traslladat a un hospital.
Els Mossos han detingut l’home com a presumpte autor del feminicidi i han obert una investigació per tal d’esclarir els fets.

 

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat