Visita comentada a la Lleialtat. Especial Festa Major de Sants

Dissabte 25 d’agost, 11.30h. Activitat gratuïta

És Festa Major i les portes de la Lleialtat estan obertes de bat a bat! A més, just aquest agost fa 1 any clavat que vam tornar a obrir les portes, i des de llavors que per aquí hi ha passat de tot i tothom!

Si encara no coneixeu la història d’aquesta antiga cooperativa obrera fundada al segle XIX i voleu descobrir totes les reencarnacions que ha patit fins arribar al moment actual, aquest dissabte 25 d’agost a les 11.30h us convidem a la visita comentada a càrrec de Trama Cultura.

Repassarem la història passada i el projecte actual, us mostrarem un munt de curiositats i parlarem de la brutal rehabilitació dels HARQUITECTES premiada amb el Ciutat de Barcelona d’Arquitectura i Urbanisme 2017.

lleialtat-santsenca-128467-visita-comentada-a-la-lleialtat-especial-festa-major-de-sants Dissabte 25 d’agost
lleialtat-santsenca-128341-visita-comentada-a-la-lleialtat-especial-festa-major-de-sants 11.30h-12.30h
lleialtat-santsenca-128205-visita-comentada-a-la-lleialtat-especial-festa-major-de-sants La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31. Barcelona
lleialtat-santsenca-128722-visita-comentada-a-la-lleialtat-especial-festa-major-de-sants Activitat gratuïta. Inscripció prèvia a inscripcio@lleialtat.cat

A càrrec de Trama Cultura.

lleialtat-santsenca-128247-visita-comentada-a-la-lleialtat-especial-festa-major-de-sants Detall de la sala d’actes de La Lleialtat Santsenca, antiga sala de ball Bahia.

lleialtat-santsenca-visita-comentada-a-la-lleialtat-especial-festa-major-de-sants

Pots consultar la notícia original aquí: