Marxa de torxes 2018

Llibertat i República!

Marxa de Torxes de Sants-Montjuïc 2018Aquest és el lema de la Marxa de Torxes 2018, que se celebrarà el dilluns 10 de setembre a la nit per retre homenatge a totes les persones que han lluitat per la defensa del País. Té el seu origen en la Marxa dels Vigatans (1705), en la qual un grup de partidaris de la causa de l’Arxiduc Carles d’Àustria es van revoltar contra Felip V de Castella.

La Marxa de Torxes de Sants-Montjuïc és una activitat organitzada per moltes entitats del districte i se suma a les que es fan arreu del país el mateix 10 de setembre al vespre.

L’inici de la Marxa serà a la Plaça de Bonet i Muixí a les 21:30h (a partir de les 19:30h començarem a repartir les torxes). Acabarem aproximadament a les 22:30h als Jardins de Joaquim Domingo i Sánchez.

Més informació

Normes per a un bon funcionament de la Marxa de Torxes:

  • Mantenir una distància de seguretat de 3 metres entre la torxa i objectes com arbes, tendals, persianes i altres elements combustibles de les façanes.
  • Tant el portador com els acompanyants, vestir roba termostable (com el cotó).
  • NO deixar les torxes esgotades o apagades a terra, a les papereres o als contenidors. Entregar-les al personal de l’organització de la Marxa.
  • Tenir precaució amb els vianants i amb altres persones, tant si participen de l’activitat com si no.

Arxiu amb normes actualitzades: MT2018 normes.pdf
//smxi.cat/wp-content/uploads/2018/09/MT2018-Normes.pdf

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: