Nou Barris, Oriola, Sils, Gràcia i Borriol. El feminicidi no té aturador.

El feminicidi, l’assassinat d’una dona pel fet de ser-ho, no té aturador. Cinc nous assassinats de dones d’ençà el 23 d’agost, per mans de les seves parelles o dels seus fills, als Països Catalans.

El dia 23 d’agost, l’Estela va ser assassinada a ganivetades per la seva parella a Nou Barris Barcelonès. El dia 27 d’agost, a Oriola – l’Alacantí-, un home va confessar davant òrgans policials haver assassinat a la seva parella de 57. El dia 31 d’agost, vàren trobar morta la Carme a Sils, Gironès, en avançat estat de descomposició. El seu fill va confessar l’assassinat. El 4 de setembre de 2018 a Gràcia, Barcelonès, un home va emputxar la seva mare de 65 anys pel balcó. Finalment s’ha confirmat també, que l’assassinat de l’Eva a Borriol, la Plana Alta el passat 8 de setembre, va ser comès pel seu marit, actualment en cerca i captura.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

Pots llegir la notícia original a http://www.santsviu.cat