Vols enviar un missatge als presos polítics?

Us oferim un espai (//catalansalmon.com/campanyes/llibertat)[1] que a banda de mostrar les persones privades de llibertat i les que es troben fora del país, totes perseguides injustament per dinamitzar el debat polític que el poble les hi ha encomanat, mostra un comptador dels dies que portes a presó o a l’exili.
Aquest espai ofereix la possibilitat d’enviar missatges esperançadors i encoratjadors. Animeu-vos! Si cliques damunt la imatge, accediràs al seu web i podràs fer una carta o un missatge virtual. No costa gens, sols és qüestió de voluntat.

_______
[1] Catalans al món és una xarxa d’usuaris registrats en webs independents que pretén posar en contacte catalans que viuen en diferents ciutats del món (//catalansalmon.com/).

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: