L’escola popular de la Bordeta ja camina

El passat dissabte 20 d’octubre tal i com ja estava anunciat a les cartelleres del barri, es va celebrar la inauguració de l’Escola Popular ubicada al bloc La Bordeta a la plaça Joan Corrades.

Tota la comunitat de l’Escola Popular es va trobar a les quatre de la tarda amb la voluntat de conèixer-se entre totes. Famílies, infants i acompanyants, es va dividir en els diferents grups que es faran durant la setmana i així van poder compartir expectatives i idees sobre què havia de ser la nova escola popular, des de la persona més gran fins a la més petita. Un cop finalitzat aquest espai, es va realitzar una activitat més oberta dirigida a tot el barri per poder ensenyar el projecte i l’espai que s’inaugurava.

L’Escola popular ens explica que hi ha 26 inscripcions fetes d’infants d’entre 2 a 12 anys. De dimecres a divendres l’escola estarà en funcionament de 17 a 19 hores. A més, l’Escola Popular neix estretament vinculada al Grup d’habitatge de Sants i els dilluns mentre hi hagi assemblea d’aquest espai, l’Escola Popular oferirà servei de ludoteca.

Podeu consultar el tríptic de la iniciativa clicant aquí.

 


L’escola popular de la Bordeta ja camina was first posted on octubre 22, 2018 at 11:33 am.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat