40 edició del Cros Popular de Sants

A pocs dies de la celebració del cros popular de Sants, quan el marcador de la web ens diu que estem a 4 dies i dues hores de l’inici, no podem deixar passar l’ocasió per a saludar una iniciativa de l’àmbit associatiu del barri, que gaudeix i genera tanta salut.

Una prova de caràcter popular que te els seus origens l’any 1934 de la mà de  l’Ateneu Enciclopèdic Sempre Avant, i que l’any 1979 retorna als carrers amb la refundació de l’entitat. Desprès de passar a ser tutelada per l’AAVV de Badal, finalment aquesta prova recaurà per motius legals sota l’ampara del Club Camins Esportius de Sants, a partir de 1986. Ja al 1996, pren el nom de Memorial Eugeni Giralt, en honor a un dels seus impulsors en la seva segona època, que va morir aquell mateix any. Al llarg dels anys la prova anat evolucionant fins als nostres dies amb diferents categories.

La curs compta amb 6 grups d’edat diferenciats, i tindrà la seva sortida al Carrer Badal (a l’alçada del carrer Canonge Pibernat) a les 10 del matí del diumenge 28 d’octubre. Desprès d’un recorregut de 10 km, torna al carrer Badal, a tocar del punt inicial.

Si enguany no heu entrenat prou… us podeu apuntar a les altres modalitats. La cent peus -1 milla-, o els 600 metres del petit cros reservada per a 150 corredors i corredores de 0 a 6 anys. Enguany també, el cros especial per a persones amb disminucions psíquiques es farà al carrer Badal a les 11:15.

Us recordem que per a participar a la prova esportiva cal conèixer el reglament, i haver-se inscrit a la prova.

 


40 edició del Cros Popular de Sants was first posted on octubre 24, 2018 at 9:49 am.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat