Circ per famílies «Le petit poisson» de la Cia La Gallina de Metal

dissabte 10 de novembre, 12h. Espectacle de circ per famílies

La plaça de jocs «Le petit poisson» és un espai construït artesanalment per estimular la participació activa i la creació artística col·lectiva de petits i grans a través del circ.

Mitjançant objectes quotidians com guixos, cascs, crispetes i uns cavallets de fira autoconstruïts, es convida als i les participants a entrar en una plaça plena de jocs i creuar les portes de la fantasia per endinsar-se en el món màgic de les fires de varietats del passat. A través d’acrobàcies amb teles i astes, del teatre i del moviment, s’invoca la imaginació, s’estimulen els sentits i les emocions i s’incita al públic a jugar.

El joc és el protagonista principal d’aquest espectacle familiar que fusiona circ tradicional, màgia i humor i, alhora, és l’instrument que ens permet, ni que sigui per uns instants, desconnectar del món racional i entrar de ple a un univers de fantasia on tot és possible!

Una producció de la Cia La Gallina de Metal.

🗓 Dissabte 10 de novembre, 12h
📍 La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
🛒 Entrades: adults – 5€; infants de 3 a 8 anys – 3€; de 0 a 3 anys – gratuït
🎟 Amb reserva prèvia a reserves@lleialtat.cat o al 93 706 52 54

L’espectacle «Les petit poisson» forma part del programa de residències artístiques – suport a la creació de la Lleialtat.

Pots consultar la notícia original aquí: