Teatre amb motiu de la jornada contra la violència masclista

Amb motiu de la jornada internacional en contra de la violència masclista us convidem aquest dissabte 24 de novembre a les 20h a l’espectacle de teatre “10 minuts” de la companya Les Gràcies, una companyia de teatre feminista, fundada per la Valèria Pisati, la Lua Anaya i la Pau Jimfer que va néixer de les aules de l’Institut del Teatre i del Col·legi de teatre amb l’objectiu de crear obres i espectacles on el tema principal és la dona en l’actualitat.
L’obra parla d’una parella heterosexual que ha perdut la seva filla fa relativament un any. La dona és maltractada, físicament i psicològicament per part del marit. La història anirà creant-se a partir de petites històries paral·leles que aniran omplint la trama de missatges claus per entendre-la.
Entrada gratuïta, aforament limitat.

Reserves: reserves@lleialtat.cat

Equip Artístic
– Direcció i Dramatúrgia: Valèria Pisati
– Ajudant de Direcció: Lua Anaya
– Repartiment:
• Lua Anaya (actriu)
• Daniel Mallorquín (actor)
• Joan Romeu (actor)
• Pau Jimfer (actriu).
– Producció: Pau Jimfer

Pots consultar la notícia original aquí: