Exposició. Dones Refugiades a Palestina: 7 dècades de resiliència i dignitat

Amb aquesta mostra fotogràfica, les persones visitants podran fer un recorregut pels 70 anys de refugi de la població refugiada de Palestina al territori Palestí ocupat (Cisjordània i la Franja de Gaza), Síria, el Líban i Jordània, obtenint, a través de cada imatge, un testimoni de dignitat i
resiliència d’aquesta població, especialment de les dones palestines. A través d’una selecció de fotografies de l’arxiu de la UNRWA, UNRWA Catalunya ha elaborat aquesta exposició, acostant a la societat catalana una sèrie
d’imatge que documenten el llarg viatge de la població refugiada de Palestina des de l’inici de la Nakba (guerra araboisraeliana de 1948) fins a dia
d’avui.

del 17 al 22 de desembre
La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
Entrada gratuïta

Organitza: UNRWA Catalunya
Amb la col·laboració de la Lleialtat Santsenca

Pots consultar la notícia original aquí: