Una família Santsenca denuncia que el Pare Noel els volia robar

A hores d’ara encara no han presentat denúncia formal, però la família santsenca que ha demanat romandre en l’anonimat, ens ha fet saber que aquest passat 25 de desembre, han estat víctimes d’un intent de robatori per part d’un home gras, vell i barbut, vestit amb un pijama vermell. Les víctimes de l’intent de robatori, ens ha fet saber que el robatori no s’ha consumat, gràcies al Tió, que en detectar moviments estranys dins la xemeneia, s’ha epassat una pastilla de Pat Fuego, i dos grills de mandarina i s’ha immolat dins la llar de foc, foragitant l’intrús. És per aquest motiu que la família santsenca fan una crida a mantenir la tradició catalana, i ens diuen, “l’alarma de Securitas Direct, no el va detectar, i sort del Tió, sinó ara estaríem parlant d’una desgràcia” .


Una família Santsenca denuncia que el Pare Noel els volia robar was first posted on Desembre 28, 2018 at 8:14 am.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat