Feminicidi a Reus [Baix Camp]

Acabem de tenir coneixement per diversos mitjans, d’un feminicidi aquest migdia a Reus, capital del Baix Camp. Una dona ha estat trobada morta al seu domicili quan hi han entrat els Mossos. La dona hauria estat assassinada pel seu marit que desprès s’ha llençat per la finestra, motiu pel qual ha estat ingressat a l’hospital, i ha donat l’alerta als mossos.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net


Feminicidi a Reus [Baix Camp] was first posted on Gener 30, 2019 at 5:51 pm.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat