Feminicidi a Barcelona [Barcelonès]

Aquest matí l’Agencia Catalana de Noticies, informava de l’avís a Mossos d’Esquadra per troballa del cos d’una dona a la platja de Barcelona. I segons la SER, aquesta presentava signes de violència al coll, que apuntarien a ferides que li han causat l’asfixia. 

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net


Feminicidi a Barcelona [Barcelonès] was first posted on Febrer 17, 2019 at 10:55 am.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat