Feminicidi a Castelló [La Plana]

Aquests setmana hem tingut coneixement d’un feminicidi a Castelló [La Plana]. Una dona transexual, ha estat assassinada i abandonada en un camp de tarongers de la comarca valenciana. Dues persones han estat detingudes en relació a aquests fets i han ingressat a presó.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net


Feminicidi a Castelló [La Plana] was first posted on Març 7, 2019 at 9:56 am.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat