Segona edició de la Fira del llibre feminista

El  març de l’any passat, i també a rebuf de les massives mobilitzacions del moviment feminista d’arreu del país, el Casal Independentista de Sants va organitzar la Primera Fira del llibre feminista. I malgrat que l’expectativa era bona, només la pràctica va posar de relleu que feia falta un espai com aquest, on posar a la llum la gran quantitat de material editat de temàtica feminista. Enguany, amb una major mobilització en defensa dels drets de les dones durant la diada del 8 de març, és d’esperar que aquesta fira consolidi un espai i format, així com una data al calendari d’activitats del moviment popular del barri de Sants.

Enguany la fira repeteix espai -a la plaça de Sants, a tocar de la font nova-, i comptarà amb la presentació del llibre “Terra de ningú” a càrrec del col·lectiu Gatamaula a les 11 del matí. Acte seguit serà el moment del vermut amb poesia mentre s’ultimen els detalls del dinar “sorpresa”, que deixarà pas a les versions de sobretaula de l’Èlia Riudavets.

Ja a les 17h la cantautora Marina Prat i a les 19h la Maria Sarmiento, seguiran omplint el fil musical de la plaça on durant tot el dia les llibreries i distribuïdores convidades exposaran els treballs editats de temàtica feminista.

 


Segona edició de la Fira del llibre feminista was first posted on Març 22, 2019 at 2:30 pm.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat