Feminicidi a Rojals (Baix Segura)

Avui hem tingut coneixement d’un feminicidi a Rojals, població del Baix Segura. Una dona de 39 anys ha estat trobada morta amb senyals de violència, motiu pel qual s’ha detingut a la seva parella de 49 anys com a presumpte autor de l’assassinat masclista.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net


Feminicidi a Rojals (Baix Segura) was first posted on Abril 2, 2019 at 8:10 pm.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat