L’Economat obre les portes a la Bordeta

Ahir dimecres, 9 d’abril de 2019 a la tarda, després de molts mesos per fi va ploure. Aquesta aigua, insuficient, de ben segur que va ser agraïda per les treballadores del camp.

D’altra banda, però, va generar sentiments confrontats a la gent de l’economat social. En general, allò que agraeix les treballadores del camp fa feliç la gent de l’economat però precisament aquella tarda inauguraven la seva nova seu i l’aigua podia aigualir la celebració.

Per sort, la realitat va ser una altra, el nou local situat als baixos del número 85 de carrer Constitució disposa d’una porxada on van poder dur a terme tot el que tenien previst.

Puntualment, a les 18:00 s’hi obrien les portes deixant enrere definitivament l’antic local del carrer Jocs Florals.

Un bon grapat de gent omplia la porxada i visitava la nova botiga. Sota l’aixopluc hi havien muntat un petit pica-pica de productes que es poden trobar a l’Economat i també hi havia una petita barra on poder-hi comprar refrigeris per fer baixar el pica-pica. A la porxada també hi assajaven els músics del grup Humus que animarien la vetllada. Al llarg i ample una petita exposició que explicava el projecte de l’economat.

Dins el local la gent tafanejava els productes que s’hi poden adquirir i la caixa treia fum de les compres que s’hi anaven fent.

Finalment, quan el Sol va haver marxat van començar a recollir donant així per finalitzada, amb èxit, la inauguració d’un nou espai.

Per més informació sobre el projecte, podeu consultar-ne el lloc web i les xarxes socials, tuiter, facebook i instagram o al seu correu economatcoop@gmail.com


L’Economat obre les portes a la Bordeta was first posted on Abril 4, 2019 at 10:18 am.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat