Feminicidi a Olot [Garrotxa]

Ahir vam tenir coneixement d’un feminicidi a Sant Cristòfol les Fonts, Olot a la comarca de la Garrotxa. Un home de 38 anys ha matat la seva companya amb l’arma reglamentaria del cos de policia espanyola. Els Mossos d’Esquadra han detingut el feminicida.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net


Feminicidi a Olot [Garrotxa] was first posted on Abril 21, 2019 at 10:55 am.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat