Estrasburg 2 de juliol de 2019

Des d’Estrasburg hem rebut notícies dels nostres companys i companyes desplaçats per exigir que els representants legalment escollits puguin exercir de Parlamentaris Europeus.

Fins a la capital europea s’han desplaçat dos autocars i diversos cotxes particulars.

En total, i segons la policia francesa, han estat unes 10.000 persones les que s’han manifestat i participat dels actes que també s’han organitzat: seguiment de la sessió de constitució del Parlament Europeu, acte polític unitari organitzat pel Consell per la República, lliurament d’un manifest en defensa dels eurodiputats Oriol Junqueras, Carles Puigdemont i Toni Comin al Registre del Parlament Europeu signat per més de 32.000 persones.

La imatge és una còpia d’un twitter realitzat a les 11.49

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: