Actes al voltant de l’11 de setembre

La nit del 10 a l’11 de setembre, s’il·luminarà el massís de Montserrat

131 Farells per a 131 Presidents

L’acte es durà a terme la nit del 10 a l’11 de setembre i consistirà en l’ascens d’una cordada d’un mínim de tres escaladors o excursionistes –depenent de les característiques de cada ascensió– a cada una de les agulles amb un farell. A l’hora acordada s’encendran els cent trenta-un farells i a partir d’aquell moment el massís de Montserrat quedarà il·luminat de cap a cap. Les cordades faran bivac a l’agulla assignada, ja que l’acte començarà dimarts, dia 10, al migdia i no es tancarà fins l’endemà a primera hora del matí.

Projecte Llum i Llibertat (//www.llumillibertat.cat/)

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: