Feminicidi a Tortosa [Baix Ebre]

Segons han informat alguns mitjans avui s’ha confirmat un feminicidi a Tortosa, a la comarca del Baix Ebre. Un home de 34 anys hauria assessinat a la seva mare de 75, d’una ganivetada desprès d’una discusió. L’home que ha confessat l’autoria amb una trucada al 112, ja ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

 


Feminicidi a Tortosa [Baix Ebre] was first posted on Setembre 27, 2019 at 5:36 pm.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat