Una dona de Cornellà [Baix Llobregat] és assassinada a Southampton

Una dona de 28 ha estat assassinada per la seva ex-parella a Southampton (Regne Unit), i desprès s’ha intentat suicidiar segons informen alguns mitjans. L’home ha estat detingut i posat a disposició judicial.

 

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts. Aquest feminicidi passa lluny dels Països Catalans, però l’inclourem en el recull al ser tant la víctima com el feminicida, d’origen català. No obstant no el posarem al mapa, al no produir-se dins l’àmbit geogràfic dels Països Catalans.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

 


Una dona de Cornellà [Baix Llobregat] és assassinada a Southampton was first posted on Octubre 2, 2019 at 10:29 pm.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat