Feminicidi a Vic [Osona]

Segons han informat alguns mitjans avui s’ha confirmat un feminicidi a Vic, a la comarca d’Osona. Un home de 29 anys hauria assassinat a la seva ex parella, a qui els mossos han trobat morta amb signes de violència al ser alertats avui al migdia.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

 


Feminicidi a Vic [Osona] was first posted on Octubre 20, 2019 at 10:35 pm.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat