Feminicidi a Esplugues (Baix Llobregat)

Segons han informat alguns mitjans avui s’ha confirmat un doble feminicidi al Esplugues del LLobregat, a la comarca del Baix Llobregat . Una dona de i la seva filla de 3 anys han estat assassinades per la parella de la dona, un home de 27 anys, que ja ha estat detingut pels mossos d’esquadra.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net


Feminicidi a Esplugues (Baix Llobregat) was first posted on Gener 6, 2020 at 11:14 pm.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat