La Generalitat posa a subhasta les places TEEI d’educació infantil

Per al públic no iniciat potser cal anar a l’arrel. Les TEEI son les tècniques especialistes d’educació infantil, que donen suport a les aules de P3 com a conseqüència de la creació d’aquestes places el curs 2004-2005.

Al barri son moltes les escoles que tenen una TEEI assignada i que ara poden perdre la seva plaça degut a una convocatòria d’oposicions que ara el departament vol iniciar.

Unes oposicions que arriben tard i que s’estan organitzant amb el vist i plau dels sindicats CCOO i UGT que s’esyan lucrant amb l’organització de cursos formatius per a la convocatòria.

Des de la Plataforma d’Interines TEEI es denuncia que aquestes oposicions havien de fer-se com a màxim tres anys desprès d’assignar-los la plaça i no quan ja porten més de 10 anys en les seves funcions dins els equips educatius. El departament no està ni atenent a aquesta normativa ni està tenint en compte el volum de TEEI’s actuals que ja estan treballant de manera interina, posant a subhasta -qui més paga més cursos pot fer- les places que ja hi ha consolidades amb professionals en actiu. Més quan les places que aquestes interines ocupen, no tenien cap persona assignada. Les TEEI han estat sempre interines, no han entrat en les seves funcions fruit d’una baixa o substitució sinó que des del seu origen el 2004, van entrar en funcions per implementar la nova normativa.

Arrel d’aquest moviment dins el departament les escoles del barri com Barrufet, Cal Maiol, Cavall Bernat, Gayarre, Francesc Macià, Jaume I i Pràctiques i tantes altres del districte poden perdre les professionals que fins a dia d’avui han iniciat el curs escolar. És per això que han organitzat una recollida de signatures per tal d’aturar aquesta injustícia. Podeu aportar la vostra signatura a les escoles del barri. Podeu seguir les activitat de la Plataforma al seu compte de tuiter. 

 


La Generalitat posa a subhasta les places TEEI d’educació infantil was first posted on Gener 20, 2020 at 7:30 am.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat