Full de Ruta 2020-2021

Document aprovat a l’AGO-2020

El passat 22 de març es va aprovar el nou Full de Ruta que ens ha de guiar per als mesos vinents. Ho va fer amb el vot favorable del 92% dels participants a l’Assemblea General Ordinària, que vam ser més de 6.000.

Ara caldrà fer una lectura completa del document per reorganitzar-nos, si cal, i fer una programació d’actes que s’ajusti als objectius que perseguim.

Us facilitem l’enllaç al document [1], en format digital, i us demanem que, si havent-lo llegit, teniu propostes d’accions i actes que considereu afins al nou Full de Ruta, ens les feu arribar per correu electrònic a sants-montjuic@assemblea.cat

Tenim davant nostre la possibilitat d’avançar en la construcció d’un País que esdevingui sostenible, responsable i socialment just i equilibrat. I com no pot ser d’una altra manera, aquest objectiu depèn de tots nosaltres.

També us facilitem l’enllaç amb tots els resultats de les votacions [2] a les esmenes que s’han realitzat al llarg dels 4 dies que ha durat l’AGO virtual.

_____
Enllaços:
[1] //issuu.com/assemblea/docs/03202001_fdr_2020-2021_finalesm66_v7
[2] //issuu.com/assemblea/docs/resultat_esmenes_v4

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: