Et recordarem

Lleonard Armentano ens ha deixat

Lleonard Armentano, membre de Sants-Montjuïc per la Independència

Se l’ha emportat aquesta pandèmia bíblica que, de manera boja, fueteja el món sencer. En una situació tan insòlita que no ens ha permès ni acomiadar-nos-en ni plorar-lo amb els seus familiars.

A Sants-Montjuïc per la Independència ens deixarà una absència impossible d’omplir. Trobarem a faltar les seves explicacions magistrals pel que fa a la llengua, la cultura i la història del nostre País, exposades amb rigor i amenitat. Ens mancaran les seves opinions polítiques expressades amb vehemència, clarividència i convenciment. Notarem la seva absència a les parades, després de deu anys de participar-hi activament amb els seus dots de persuasió i bonhomia. Enyorarem enviar-li textos perquè ens els torni corregits de manera didàctica. Aquest mateix, per començar…

Fa ben pocs dies va formar part de la comissió organitzadora d’un acte en record d’Isabel-Clara Simó. Qui ens havia de dir que seria una de les seves darreres participacions actives amb nosaltres!

Quan aquest malson acabi o, com a mínim, comenci a remetre, haurem de continuar la marxa inexorable cap a la nostra llibertat. Omplir places i carrers, sense por dels virus de la intolerància, l’odi, la repressió i la ignomínia, tot honorant els morts i preparant un món millor pels que ens segueixen.

Descansa en pau, amic.

·


Posem a la disposició de tothom un formulari [1] per a recollir mostres de condol. Amb les que tinguem farem una impressió que, en el seu moment, lliurarem a la seva família.

_____
[1] Enllac: //forms.gle/p5qBpcdMy7ychEmz8

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: