Feminicidi al Raval [Barcelonés]

Avui hem tingut coneixement d’un feminicidi. Els mossos d’esquadra han detingut a un home de 35 anys com a presumpte responsable de la mort de la seva parella avui al Raval de Barcelona. La dona hauria estat assassinada amb arma blanca en presència del seu fill menor d’edat, per la seva parella.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net


Feminicidi al Raval [Barcelonés] was first posted on juliol 14, 2020 at 3:46 pm.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat