Feminicidi a Palma [Mallorca]

Avui hem tingut coneixement d’un feminicidi. Avui s’ha confirmat la mort a l’hospital de Son Espases d’una dona de 52 anys que el passat 13 de juliol va ser apallissada peel seu marit de 55 anys que ja tenia antecedents de violència masclista, motiu pel qual va rebre una ordre d’allunyament de 6 mesos que tot just havia finalitzat al setembre passat. L’home que va ser detingut per la policia nacional ha ingressat a la presó.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net


Feminicidi a Palma [Mallorca] was first posted on juliol 21, 2020 at 10:28 pm.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat