Reviure l’Acte de Festa Major 2020

La Diada 2020 a Sants-MontjuïcAccedeix a l’àlbum fotogràfic [1] que ha estat generat pel nostre soci-col·laborador Xavier Garcia Riumalló.
Podreu veure que hi ha intervingut la presidenta d’Assemblea, Elisenda Paluzie; la nostra coordinadora, Queralt Orive; el coordinador antecessor, Ferran Fuguet; i que, els cants han estat dirigits pel director del Poble que canta, Jordi Llobet.

L’Acte ha tingut un format reduït i estàtic per ajustar-se a la norma sanitària actual però, no per això, ha deixat de ser rellevant perquè hi han participat unes 120 persones que han mantingut la distància física i fet possible el bon desenvolupament de l’acte.

_______
[1] //photos.app.goo.gl/fNK2nV1U9SoRdzSDA

·

·

·

·

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: