11S2020

El deure de construir un futur millor, el dret de ser independents

·
La Diada d’aquest any, que és la novena de mobilitzacions massives, serà diferent però tindrà el mateix ressò que les anteriors.
Evidentment ha calgut adaptar-se a la situació sanitària que estem vivim i ens hem de prendre molt seriosament si volem superar-la quan abans.
També és cert que aquesta situació ens ha brindat una oportunitat de canviar el format de la celebració i poder descentralitzar-la molt més  donant la possibilitat a molts ciutadans que mai han pogut desplaçar-se als llocs on s’han celebrat.
Sigui com sigui, tenim la vista fixada a l’11 de setembre i treballem perquè esdevingui un acte de reafirmació dels catalans que volem ser independents d’un Estat Espanyol que no ha sabut, o no ha volgut, estimar-nos ni complaure les mínimes reivindicacions històriques que els diferents governs han anat formulant.
Davant d’aquestes reflexions, la Diada Nacional es preveu desenvolupar programa següent:

 • Una mobilització física que es durà a terme a 107 punts estratègics, situats en 82 municipis, per poder demostrar que demostrar que la independència és possible i més necessària que mai.
  Caldrà fer la inscripció prèvia.
 • Una manifestació virtual que ompli balcons a les 17.14 hores i, si és possibles, a altres escenaris on els catalans que no puguin participar en els punts estratègics, tinguin l’oportunitat d’expressar el seu desig i anhel d’independència.

Els diferents punts escollits per fer les concentracions descentralitzades es localitzen davant de edificis de l’administració estatal com són estacions de la Renfe, oficines de l’Agència Tributària, el SEPE, els jutjats, l’INSS, la TGSS . Els més propers als nostre barris són:

 • Estació de Renfe a plaça dels Països Catalans (Sants, Poble-sec i Les Corts per la Independència)
 • Agència Tributària a la plaça del Doctor Letamendi (acte central de l’ANC)
 • Plaça de la Univesitat (Sectorial Universitats, ANJI, Esquerra Eixample i Sant Antoni per la Independència)
 • Estació de Renfe Passeig de Gràcia al carrer d’Aragó (Dreta de l’Eixample per la Independència)
 • Plaça de Catalunya (Sectorial Jubilats, Ciutat Vella i Fort Pienc per la Independència)
 • Banc d’Espanya a l’avinguda del Portal de l’Àngel (Sectorial Jubilats, Ciutat Vella i Fort Pienc per la Independència)
 • Administració d’Hisenda, a la Via Augusta (Sarrià Sant Gervasi per la Independència)

En el mapa podeu localitzar tots els punts on es faran concentracions. Busqueu el punt de concentració on voleu anar, cliqueu damunt d’ell i accedireu a l’enllaç per fer la inscripció:

Si penseu inscriure’s a la concentració de la plaça dels Països Catalans, us oferim aquí l’enllaç directe: //www.inscriu.me/ca/11s-2020-a-barcelona-sants-les-corts

Afanyeu-vos i inscriviu-vos aviat doncs, per la normativa per combatre el coronavirus covid-19, obliga a limitar les places assignades a cada punt de concentració.
Podeu accedir a les normes sanitàries concretes.

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: