Feminicidi a Peguera [Mallorca]

Avui hem tingut coneixement d’un feminicidi. La Guàrdia Civil investiga la mort d’una parella dins un vehicle estacionat en una benzinera com un assassinat masclista i un suïcidi. L’ex militar hauria matat a la dona de 37 anys abans de suicidar-se.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net


Feminicidi a Peguera [Mallorca] was first posted on octubre 17, 2020 at 9:24 pm.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat