Feminicidi a Lloret de Mar [La Selva]

Avui hem tingut coneixement d’un feminicidi. Un home s’ha entregat a la comissaria dels mossos d’esquadra de Lloret de Mar desprès de matar a la seva parella al domicili conjugal. La policia autonòmica l’ha detingut desprès de confirmar la troballa de la seva dona morta amb signes de violència. Víctima i agressor tenien uns cinquanta anys.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net


Feminicidi a Lloret de Mar [La Selva] was first posted on novembre 9, 2020 at 2:41 pm.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat