A Sants plantem-nos contra el patriarcat

El proper dimecres serà dia 25 de novembre, dia internacional contra la violència masclista. Una efemèride que no passarà desapercebuda al barri. Un cop més l’Espai Feminista de Sants conjuntament amb altres col·lectius feministes i dones de les organitzacions mixtes han impulsat mobilitzacions al barri i a la ciutat.

La primera cita és demà mateix. Diumenge 22 el conjunt del moviment feminista de la ciutat ha organitzat una cadena que travessi la ciutat. Un dels extrems de la cadena passarà pel barri, i per aquest motiu, s’ha convocat a les 11 del matí a la plaça de Sants per anar-hi juntes fins al punt acordat a les 12 del migdia.

La segona cita serà el mateix dia 25. S’ha convocat una concentració i cassolada a la plaça de Sants i des de cada balcó del barri a les set de la tarda sota el lema “Foc a la norma i al patriarcat”.

Finalment el 27 de novembre a les sis del vespre hi ha convocada una concentració nocturna a Barcelona, i les feministes sanstsenques ens emplacen a quedar a les 17:30 a la plaça de Sants per anar-hi juntes.

Totes les activitats del novembre feminista son no mixtes, obertes a dones, lesbianes, identitats no binàries i trans.


A Sants plantem-nos contra el patriarcat was first posted on novembre 21, 2020 at 5:59 pm.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat