Feminicidi a Badia del Vallès [Vallès Occidental]

Aquesta tarda hem tingut coneixement d’un feminicidi a Badia del Vallès, a la comarca del Vallès Occidental. Els Mossos d’Esquadra han detingut a un home per l’assassinat de la seva mare desprès de trobar el seu cos amb signes de violència al seu domicili.

A principi d’any, el dia 2 de gener una dona va morir per hipotèrmia a Lloret de Mar a la comarca de La Selva desprès de passar la nit al ras quan va haver de fugir de casa al ser maltractada per la seva parella.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net


Feminicidi a Badia del Vallès [Vallès Occidental] was first posted on gener 25, 2021 at 6:21 pm.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat