14F Criteris de difusió

Eleccions al Parlament de Catalunya – 14 de febrer de 2021

Criteris de difusió

·
Des de Sants-Montjuïc per la Independència, assemblea de base de l’ANC, volem explicar quin paper tenim en aquesta campanya. Per això hem decidit publicar els criteris amb els quals farem la difusió dels missatges electorals tenint en compte les directrius aprovades i recollides en el Full de Ruta en vigor (AGO, 22 de març de 2020).

Punt 3. LÍNIES D’ACCIÓ ESTRATÈGICA
“…la independència unilateral, a més de ser perfectament possible, resulta indispensable per a la llibertat i el progrés de tota la ciutadania de Catalunya. És, per tant, imprescindible que posem l’objectiu de la independència al centre del debat com a resultat del dret d’autodeterminació exercit l’1 d’Octubre.”

Així doncs, els nostres criteris són:

  • Només es difondran missatges enfocats inequívocament cap a la intenció de complir el mandat de l’1 d’Octubre i implantar, a tots els efectes, la República Catalana a curt termini i, si s’escau, per la via unilateral.
  • Compartirem missatges dels partits amb contingut programàtic.
    No elaborem contingut propi per a cap candidatura, sinó que ens limitem a compartir el que publiquen.
  • No compartirem cap missatge de cap partit que no estigui compromès amb la Independència de Catalunya.
  • Es prioritzaran els missatges de les delegacions dels partits que tinguin candidatura a Sants-Montjuïc així com els missatges que facin referència a convocatòries d’actes electorals que es duguin a terme en els nostres barris.
  • No difondrem cap missatge on els partits es critiquin o s’ataquin entre ells, sigui directament o indirectament.

Òbviament, també farem ressò de tota informació relacionada amb el procés electoral que ens arribi del Secretariat Nacional de l’ANC.

Finalment, no volem deixar de fer difusió de la iniciativa que ha pres l’ANC per facilitar a l’electorat la millor informació per tal que pugui emetre el seu vot amb coneixement suficient sobre la voluntat de les diferents candidatures independentistes, d’avançar decididament cap a la independència en la propera legislatura des del primer moment. Aquesta informació la trobareu en aquesta pàgina web: //eleccions2021.assemblea.cat/

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: