Feminicidi a Silla [L’Horta Sud]

Aquesta tarda hem tingut coneixement d’un feminicidi a Silla, a la comarca de l’Horta Sud. El cos de la dona de 19 anys, que havia desaparegut feia dies, ha esta localitzat en una sèquia per un caçador. La Guàrdia Civil feia dies que la cercava sense èxit.

 

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net


Feminicidi a Silla [L’Horta Sud] was first posted on gener 31, 2021 at 6:14 pm.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat