Galeria d’imatges de la “Revolta escolar”

Aquesta tarda les famílies de les escoles de l’entorn de l’estació de Sants han participat de la Revolta escolar en demanda de més espais per a la gent i menys espai per a cotxes als entorns escolars.

Malgrat l’amenaça de pluja una centena de persones, han tallat el carrer Numància a quarts de cinc de la tarda. Malgrat ser un tall comunicat i autoritzat (com a la resta de talls simultanis a la resta de la ciutat) la Guàrdia Urbana no ha arribat al punt fins a les cinc de la tarda quan les famílies ja eren a sobre l’asfalt. La música, els guixos i les disfresses de carnestoltes han posat un punt festiu a una reclamació que vol millorar la qualitat de vida a les ciutats, i sobretot en els entorns escolars.
Galeria d’imatges de la “Revolta escolar” was first posted on febrer 12, 2021 at 9:36 pm.
©2018 “Sants Viu“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at xqueralt@gmail.com

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat