Eines de País: PIMEC

PIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, és la patronal més representativa de les micro, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya.
La Junta Directiva de PIMEC, ha convocat eleccions generals, després de 23 anys de no fer-ho, per a la renovació dels òrgans de govern pel proper 23 de febrer.

S’han confirmat dues candidatures per al nou comitè executiu de l’entitat: la continuista impulsada per fins ara el seu secretari general, el senyor Antoni Cañete, i la renovadora encapçalada per en Pere Barrios i que compta amb el recolzament de l’Assemblea Nacional Catalana oferint la seva estructura tècnica amb la campanya Eines de País.

Així doncs, Eines Pimec és la candidatura independentista que aposta per una gestió democràtica i moderna que treballi per les necessitats de Catalunya.
El seu candidat Pere Barrios podrà concórrer a aquestes eleccions perquè, en un temps rècord d’una setmana, ha recollit més de 200 signatures que l’avalen.

Si el primer requisit ja s’ha assolit, ens resta el més difícil encara: aconseguir el major nombre de vots per la candidatura Eines Pimec. I, si diem que és difícil és perquè en tot el País sols hi hauran 5 seus habilitades (Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i Manresa) per poder exercir el dret de vot el 23 de febrer, fet que essent un dia hàbil (dimarts) no ho posa fàcil.

Per aquesta raó s’està promouen el vot delegat [1] per facilitar la màxima participació. Des de l’Assemblea s’està oferint el suport i recursos per assolir aquesta fita que implica el lliurament dels vots delegats recollits, abans de les 20 hores del dilluns 22 de febrer.

Què cal fer en aquests moments?
Fer difusió d’aquesta informació entre totes les persones empresàries o autònomes, membres de PIMEC, per tal que puguin exercir el seu dret de vot fent el corresponent vot delegat. En aquest cas, podran sol·licitar el nostre assessorament i suport enviant un mail a: sants-montjuic@assemblea.cat o trucant al mòbil 693 004 571

Treballem perquè el País disposi d’unes bones estructures
que ajudin a esdevenir República catalana

·
Per més informació:

________enllaços________
[1] //assemblea.cat/pimec-fase-dos-ajudans-amb-el-vot-delegat/
[2] //assemblea.cat/eines-pimec-presenta-mes-de-200-avals-per-concorrer-a-les-eleccions-de-pimec/
[3] //www.elnacional.cat/ca/economia/pere-barrios-pimec-patronal-acomplexada_581736_102.html
[4] //www.pimec.org/ca/institucio/nosaltres/qui-som/eleccions-pimec
[5] //www.einespimec.cat/programa/

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: