Debats Republicans

PER QUÈ LA INDEPENDÈNCIA VA FRACASSAR I PER QUÈ ENCARA ÉS POSSIBLE

És un títol prou eloqüent que ens fa pensar per on aniran les reflexions que farà el seu autor sobre el nostre procés d’independència.

Adrià Alsina Leal, autor d’aquest llibre, basat en la seva tesi doctoral, esbrina el perquè el procés ha arribat a la situació actual, però sobretot, focalitza en com amb un plantejament estratègic diferent, el procés encara és possible.
A banda de l’anàlisi que realitza, l’autor està tremendament convençut que hi haurà una altra oportunitat. Considera que cal fer un aprenentatge per fer-ho millor i per això pren com a model les millors idees dels grans pensadors així com les estratègies que més bé han funcionat en altres processos de canvi sobtat de poder. Vaja, tot un repte!

El dilluns 1 de març, a les 18 hores, es farà l’acte de presentació del llibre a Sants i es combinarà amb un debat que a més de l’Adrià Alsina, també hi participarà l’Elisenda Paluzie, presidenta de l’Assemblea, i el president Quin Torra. El debat es centrarà sobre el paper de l’Assemblea atenent els resultats electorals i el desenvolupament dels pactes post 14F que faran els partits polítics per tal que l’Assemblea torni a ser motor de canvi.

L’acte es durà a terme a la sala del Sants-Teatre (carrer d’Antoni Capmany 72 – cantonada Jocs Florals) i, per assistir-hi presencialment, cal fer la inscripció prèvia en aquest formulari [1]

A més, atés que el nombre de places és limitat per conseqüència de la Covid-19, l’acte de presentació-debat també es podrà seguir a través del nostre canal YouTube [2]

Qui és l’Adrià Alsina?
Llicenciat en Ciències Polítiques i per la Universitat de Barcelona i doctor per la Universitat de Vic amb la seva tesi “Administració, lluita o sobirania: Anàlisi de la comunicació de l’independentisme català durant 2017”.
És professor associat de la UVIC i en l’actualitat, és secretari nacional de l’Assemblea Nacional Catalana. [3]

_______enllaços_______
[1] //docs.google.com/forms /d/e/1FAIpQLSdAr3H1VpofyWiW3UoOS4_HhWajK6RlySfZt2uGTKl0r0q41Q/viewform
[2] //www.youtube.com/user/assembleasmxi
[3] //ca.wikipedia.org/wiki/Adrià_Alsina_Leal

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: